Etusivu               Palvelut                Yrittäjä               Yhteystiedot               Kurssit                   
​Ilmoittautuminen ja maksaminen
Kurssille ilmoittaudutaan sähköpostitse. Ilmoittautuminen on sitova.

Saat sähköpostitse vahvistuksen kurssipaikasta. Ennen kurssin alkua toimitetaan kurssikirje ja lasku, joka maksetaan ennen kurssin alkamista.

Ilmoittautumisen peruminen
Ilmoittautumisen voi perua laskun eräpäivään saakka. Myöhemmin perutuista kursseista veloitamme täyden hinnan jos teillä ei ole korvaajaa tilallenne, tai meillä varasijalle jonottajaa. Jos peruutat osallistumisesi kurssille eräpäivään mennessä, palautamme jo maksetun kurssimaksun tilillesi viimeistään 14 vrk kuluttua tilinumeron saamisesta. Tilinumerosi voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen kannattava@gmail.com 

Poikkeuksena on ohjaajan tai koiran sairastuminen. Palautamme kurssimaksun kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan tai neuvottelemme korvaavasta palvelusta yksilöllisesti. Mikäli jompikumpi koirakosta sairastuu kesken kurssin, neuvotellaan mahdollisista osakorvauksista  erikseen. Mikäli joudut peruuttamaan kurssin muusta välttämättömästä ja sinusta riippumattomasta syystä otathan yhteyttä kouluttajaan korvauksen neuvottelemiseksi.

Lähetä peruutus kurssille osallistumisesta osoitteeseen kannattava@gmail.com
Laita peruutusviestiin nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, koirasi nimi, sekä kurssi, jota peruutus koskee.

HUOM! Kurssimaksun maksamatta jättäminen ei ole sama asia kuin kurssin peruuttaminen!

Erääntyneestä laskusta lähetämme maksumuistutuksen, johon lisätään 5€ myöhästymismaksu ja laskulle siihen mennessä kertynyt korko. Jos lasku jätetään maksamatta muistutuksista huolimatta, siirrämme laskun perintään.

Kurssin peruuntuminen
Kurssi toteutuu 6-9 koirakolla. Kurssi peruuntuu, mikäli kurssille ei tule riittävästi ilmoittautumisia.

Kurssin peruuntuessa kurssimaksu palautetaan kurssin maksajalle 14 vuorokauden  kuluessa siitä, kun saamme tiedoksi asiakkaan tilinumeron. Kurssin keskeytyessä palautamme kurssimaksun käyttämättä jäävän osan. Tilinumerosi voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen kannattava@gmail.com 

HUOM! Ilmoittamaton poissaolo = käytetty kurssikerta. 

​Muita ehtoja 


Huomaathan, että koiran haltijana asiakas vastaa oman koiransa turvallisuudesta sekä koiran muille mahdollisesti aiheuttamista esine-, henkilö- ja eläinvahingoista. Kurssin kouluttaja vastaa kurssilla opetuksesta ja ohjauksesta, eikä yksittäisistä koirista. 

Kurssille tai yksityistunnille saa osallistua vain terveen koiran kanssa. Koiralla on oltava voimassaolevat rokotukset. 

Juoksuinen narttu saa osallistua kaikille kursseille, mutta juoksuista tulee ilmoittaa jotta ne voidaan mahdollisesti huomioida pareja / ryhmiä suunnitellessa.

Riidanratkaisu kuluttajakaupassa

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).
Koirapalvelu Kannattava myös  Facebookissa

 


Yhteistyössä:  

© Koirapalvelu Kannattava 2012